Er was eens…

Een man in Almere die een plan had. Het was een heel erg goed plan.

Dit was echter een goed plan om als plan te houden. Het uitvoeren ervan… Dat was minder geslaagd.

Hij kreeg namelijk het idee om te gaan fietsen. Niet naar de supermarkt op de hoek, niet naar een andere wijk, niet naar de naastliggende stad en zelfs niet binnen hetzelfde land. Hij wilde gaan fietsen naar Berlijn!

Hij bouwde zijn eigen fiets en ging trainen. Plande een route en zocht zijn spullen bij elkaar die hij mee wilde nemen. Om ervoor te zorgen dat hij niet meer terug kon deelde hij zijn plan met de mensen om hem heen, zodat zij hem een enorme loser zouden vinden als hij niet zou gaan fietsen.

Deed hij dit om zichzelf te herontdekken of voor een goed doel? Nee! Voor zover wij weten was er geen diepere reden van dit idiote plan, behalve dan het vergaren van kudo’s op zijn Strava pagina. Het stond de lezers van zijn blog uiteraard vrij om een vrijwillige donatie te maken aan stichting Kika via deze link: https://secure.kika.nl/doneer/

Had hij deze reis onderschat? JAZEKER!!!

Wil je weten of het hem lukt of heb je gewoon zin in wat leedvermaak? Kijk dan verder op deze site en volg zijn reisverslag om te zien of dit sprookje een goed einde heeft en hij nog lang en gelukkig leeft.

Hello world!

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.